Rekisteriseloste:

1. Rekisterinpitäjä:
Kenkä-Meklari Oy / 0745670-5
Juhana Herttuan tie 4 A 14, 00600 Helsinki, puh: 040 150 9606
myynti@kenkameklari.fi

2. Rekisteriasiat:
Vastaamme viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi:
Kenkä-Meklari Oy:n asiakas-, markkinointi- ja asiakaskirjeemme tilanneiden rekisteri.  

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:
Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, rekisterinpitäjän mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö:
Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:
- Nimi
- Sähköpostiosoite
- Matka- ja/tai muu puhelinnumero
- Organisaatio ja asema
- Organisaation osoitetiedot
- Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet:
Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, asiakkaalta itseltään sekä yleisesti saatavilla olevista internet-lähteistä sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset:
Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä. Olemme varmistaneet, että palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.

8. Tietojen poistaminen:
Markkinontilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointipostissamme olevan linkin kautta. Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen velvollisuus säilyttää tieto.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet:
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.